Unes postres molt senzilles de fer amb base d’amarant. Es tracta d’una llavor, no un cereal, tot i que sovint se’l tracta com si ho fos per les seves propietats. En diuen pseudo-cereal, conté lisina, motiu pel qual és font de proteïna completa i, a diferència de molts cereals, no té gluten. Té efectes saciants i la seva digestió és molt fàcil. TEMPS: 45 minuts Ingredients 100 g d’amarant 150 g de... Llegir més
Amb l’arribada de la tardor, l'u de novembre es celebra Tots Sants i la tradició a Catalunya és la de fer panellets i menjar-los a la castanyada. Jo recordo fer panellets a casa tota la vida: primer amb la padrina, després amb la mare i ara amb el meu fill. És una estona per estar en família molt agradable. A casa ens agrada fer una recepta sense patata i els fem petitets per a poder-ne menjar un de cada. N’hi ha de molts tipus, però els que... Llegir més
Les galetes 1-2-3 de mantega són una recepta senzilla de fer, fins i tot amb els petits de la casa un dia de pluja. El nom ve de les proporcions que guarden entre ells els tres ingredients bàsics: sucre-mantega-farina
Són molt fàcils de personalitzar i permeten explorar nous sabors i textures tot afegint ingredients, com podrien ser panses, o variant, una mica, les proporcions. Aquesta recepta és, doncs, el punt de sortida per una llauna de galetes ben... Llegir més
El fricandó és un plat tradicional dels dies de festa a casa nostra, tots tenim records sensitius vinculats a aquest plat. Us proposem una recepta en que la carn ha estat substituïda per seitan de tal manera que aquelles persones que per un motiu o un altre no prenen carn puguin tornar a gaudir del fricandó de tota la vida. TEMPS: 1 HORA INGREDIENTS 250g de seitan 10g de ceps, o un altre bolet si us agrada més. 1 ceba mitjana/gran 1 tomata gran... Llegir més
El salmorejo és un plat refrescant amb tantes receptes com cuines on es prepara. Aquesta és la recepta com el fem a casa, però les proporcions de tomata, oli i pa poden variar a gust de cadascú. TEMPS: 1 HORA INGREDIENTS 1Kg de tomata madura 1 pa de mig quilo amb molla (pagès, xusco, fogassa…) 125ml d’oli d'oliva verge extra 1-2 dents d’all Sal i Pebre PREPARACIÓ Escaldem les tomates per poder pelar-les amb facilitat. Els... Llegir més
Us presentem un dels plats que el restaurant Maragata ofereix en els seu menú diari. Avui han tingut la gentilesa de compartir-lo amb nosaltres. TEMPS: 50 MINUTS Ingredients 4 filets de salmó 5 o 6 patates mitjanes 1 aranja (o un altre cítric) Anet, sal i pebre Oli d’oliva verge extra Preparació Per fer el llit de patates que ens servirà de base bullim les patates tallades a rodanxes uns 4 minuts. Tot seguit les estenem... Llegir més
Ja fa temps us vàrem avançar que volíem fer un receptari amb els productes de la botiga. Doncs bé, finalment el desig s’ha fet realitat i ja el tenim aquí. Tenim una nova secció al web! Si voleu compartir les vostres receptes no dubteu en fer-nos-les arribar. I si en feu alguna de les que hem penjat, envieu-nos la foto o penjeu-la al facebook i us farem descompte en la propera compra! Per aquesta secció comptarem, a més,... Llegir més