Qui som

Qui som

El racó de la rosa és un somni fet realitat. Ara fa nou anys que va néixer com un projecte personal que m’ajudava a combinar les meves vocacions: les plantes i ajudar als altres, a la vegada que m’iniciava darrere el taulell.

Botànica per afició, em vaig formar en aquesta especialitat a les Universitats de Girona (llicenciada en Biologia) i de Barcelona (Màster en Biodiversitat vegetal). Vaig treballar al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i col·laborar amb l’hort escolar de l’Escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet.

De família de metges, la meva altra gran vocació és la de posar el meu coneixement i el meu temps al servei dels altres. El meu coneixement de les plantes i les seves propietats són una eina que complementa la meva vocació.

Quan va arribar a les meves mans la possibilitat de fer-me càrrec d’una botiga ho vaig veure clar. No ho sabia, però era el que estava esperant. L’1 de setembre de 2015 el somni es va fer realitat i El racó de la rosa va obrir les seves portes,... fins a l’estiu del 2023. El 2024 ha arribat amb un nou racó per seguir donant forma al somni.

El racó de la rosa va néixer amb vocació de botiga de barri, al servei de les persones i sense perdre de vista el món on es troba, tan gran i tan petit alhora. En aquests nou anys han passat moltes coses. El racó de la rosa s’ha consolidat al barri i fins i tot a la ciutat, la família ha crescut, ja som tres a casa i la botiga s’ha convertit per a molts en quelcom més. Heu pogut compartir notícies, alegries i fins i tot penes i tot això perquè El racó de la rosa ha canviat i s’ha fet gran, no són només quatre parets on anar a comprar.

Continuo

Ara, aprofitant unes circumstàncies que a molts tirarien enrere (pujada de lloguers, crisi, el fenomen de la gentrificació,...) tinc ganes de tornar a començar tot mantenint el que soc i en el que he convertit El racó de la rosa a la vegada que busco la manera de donar resposta a les demandes que m’heu anat fent arribar: espai per xerrades, teràpies, massatges,...

Em fa molta il·lusió poder dir que he superat els mesos d’incertesa i de no tenir un racó físic on poder donar el servei amb un local nou més ampli que l’anterior. Segueixo atenent per telèfon, mail, whatsapp i telegram, i ara, també, presencialment al carrer Rocafort 12. Continuo buscant persones amb ganes i il·lusió per tirar endavant un projecte comú de servei i atenció al barri i a la seva gent.

La meva visió

Des de El racó de la rosa mirem més enllà i per això constantment estem buscant nous productes de qualitat per donar resposta a les necessitats i ampliar el ventall de productes que posem a l’abast de qui ens contacta. Hi podeu trobar productes de grans famílies: fitoteràpia, alimentació, cosmètica natural, higiene i complementació A l’hora de seleccionar un producte hi ha quatre factors que considerem fonamentals i la nostra voluntat és trobar el millor equilibri entre ells:

Producte ecològic, garantit amb segells de certificació oficials.

Producte de proximitat, per evitar la contaminació que generen els llargs desplaçaments a la vegada que potenciem els productes locals i de temporada.

Preu raonable, que no vol dir econòmic. Busquem el millor preu possible sense rebaixar la qualitat del producte. No totes les marques són iguals ni usen els mateixos components. Cal anar més enllà del marketing i d’ofertes no del tot sinceres.

Producte de qualitat. Si ens volem diferenciar les grans superfícies que ofereixen preus molt més assequibles només ho podem aconseguir fent una aposta decidida per la qualitat del producte que oferim.

La cerca d’aquest equilibri és fruit d’un element definitori de El racó de la rosa: les persones són el més important. Aquest tret bàsic passa davant del que sembla hauria de ser l’objectiu d’una botiga: vendre. Per nosaltres el més important és la persona, no la venda i per això amb sinceritat i amb tota la informació a l’abast mirem de donar la millor resposta a les necessitats de qui ens visita.

Per acabar, un darrer pensament. El racó de la rosa no sóc només jo i no és només meu. El fem realitat entre tots. Sou els que hi heu passat un dia i fet una compra puntual i els que hi heu entrat tant sovint que fins i tot ho heu fet només per saludar i compartir un somriure. Els vostres consells, els vostres comentaris, els vostres ànims, els dibuixos dels més petits… tot això és El racó de la rosa i, ara, tu també en formes part.

Qui som
Qui som
Qui som
És un lloc perfecte per comprar les teves herbes, a internet el venen i pot ser que hi hagi ofertes puntuals a millor preu, la tinc molt lluny de casa llavors no tornaré, però és més còmode per internet t'ho porten directament però el preu és el mateix , recomanable anar-hi si no vius lluny ja que t'estalvies l'enviament i l'espera.
JFR
Encara tenint el local tancat, segueix realitzant la venda de productes de forma en línia i a domicili. Jo acabo de fer-ne una, i l'atenció ha estat genial en tot moment. Molt recomanable.
Bohemiann Arts
Estic encantada, la noia que em va atendre molt agradable, em va explicar molt bé el que necessitava i em porti Maca apta per a vegans. També tens espirulina en pols i tauletes, gran gamma de productes. Molt recomanable té tot i el local acollidor i ben exposat.
Raquel
Producte ecològic

Garantit amb segells de certificació oficials.

Producte de proximitat

Per evitar la contaminació que generen els llargs desplaçaments a la vegada que potenciem els productes locals i de temporada.

Producte de qualitat

Si ens volem diferenciar les grans superfícies que ofereixen preus molt més assequibles només ho podem aconseguir fent una aposta decidida per la qualitat del producte que oferim.

El Racó de la Rosa - Herbodietètica
El Racó de la Rosa - Herbodietètica
Carregant...