Boletes d'amarant i coco
Unes postres molt senzilles de fer amb base d’amarant. Es tracta d’una llavor, no un cereal, tot i que sovint se’l tracta com si ho fos per les seves propietats. En diuen pseudo-cereal, conté lisina, motiu pel qual és font de proteïna completa i, a diferència de molts cereals, no té gluten. Té efectes saciants i la seva digestió és molt fàcil.
TEMPS: 45 minuts
Ingredients
-
100 g d’amarant
-
150 g de coco ratllat
-
75 g de panses
-
1 culleradeta de canyella en pols
Preparació
Bullim l’amarant amb el doble volum d’aigua. Uns 12 minuts i el deixem refredar una mica per facilitar la seva manipulació a l’hora de fer les boletes.
Afegim el coco ratllat, les panses i la canyella i ho barregem bé fins assegurar-nos que tot queda ben repartit.
Fem les les boletes. En surten unes 14 d’uns 4 cm de diàmetre.
Algún senzill truc / consell
Els més petits de casa poden ajudar a fer les boletes, o les formes que prefereixin, Si els deixem llepar-se els dits aniran acostumant a nous sabors.
Si no fem servir tot l’amarant, podem torrar la resta com si fossin mini crispetes.
Opinions dels usuaris