Una visió renovada

18/10/2023

Em fa especial il·lusió fer-vos partícips dels avenços que vaig fent. Com molts ja sabeu, al juliol em vaig acomiadar del local de l’avinguda Mistral i el meu somni és tornar a obrir físicament al barri de Sant Antoni (no era un «adéu» sinó un fins «la propera»). Ara ja porto un mes i mig en marxa. Reomplint magatzem, portant comandes a casa vostra i també quedant en diferents llocs del barri, i de la ciutat, per fer-vos arribar allò que necessiteu. Estic molt contenta de la resposta i l’escalf que he rebut per part de tots vosaltres (clients antics, clients nous, comercials, amistats,...). M’agrada, i veig que a vosaltres també, poder mantenir el contacte i ser jo la que us porti les coses. Segueixo sent jo la que està darrere de tot el que mou la botiga (també en aquesta versió més virtual).

Tinc un somni i el vull fer realitat ben aviat. Somio tornar a aixecar la persiana d’El racó de la rosa al barri amb un projecte renovat, cooperatiu. De moment té la forma d'una nova pàgina web però vull que sigui més que això. Per ara toca veure com amb aquesta nova pàgina, això alça el vol ben enlaire.

Al tornar de vacances he tingut un objectiu principal: penjar la pàgina web de manera pública per tenir un aparador on pugueu saber el que tinc i el que no, i si no hi és, sempre es pot aconseguir. Aprofitant que el SAC ha organitzat la Setmana de la Salut, he volgut fer coincidir la meva nova «posada en escena» amb aquest esdeveniment... i aquí està!! Encara falten moltes cosetes, poc a poc les aniré polint, però compatibilitzar totes les tasques que he de fer és un trencaclosques que es va muntant dia a dia. El que més feina em dóna és penjar els productes un per un. Ja en tinc a la web vora 800, però tinc més coses! El que tinc pendent són totes les herbes i tes a granel que segueixo servint. Poc a poc podré fer les fotos i penjar els productes que falten.

Seguim

Ja sabeu on trobar-me, El racó de la rosa segueix obert. Si busqueu un producte i no el trobeu, si teniu algun dubte o senzillament voleu comentar alguna cosa ja sabeu on soc i no ho dubteu ni un instant. I si teniu alguna proposta que ajudi a construir el nou projecte serà benvinguda. El racó de la rosa segueix endavant! Seguim endavant plegades!

Opinions dels usuaris

Carregant...