Gràcies!

25/07/2023

Aquest juliol s’acaba un cicle. El racó de la rosa ha de deixar el local a l’avinguda Mistral. Tot i així, a partir de setembre continuarem donant servei.

Tinc moltes coses al cap, moltes idees i projectes, moltes paraules i emocions, però sobretot, vull donar-vos les gràcies per aquests (gairebé) 9 anys que heu estat al meu costat, que m’heu permès seguir aixecant la persiana cada dia. Gràcies als que porteu 9 anys passant pel “meu racó” i gràcies als que em vàreu conèixer la setmana passada i ja m’heu dit que quina pena conèixer-nos ara que això s’acaba. Gràcies als que veniu cada dia i als que només heu vingut una vegada en tot aquest temps. Gràcies!

Aquest mes d’agost faré vacances. Endreçaré mentalment el projecte i al setembre tornaré amb més ganes i en un format que encara no està definit del tot.

Poc a poc anireu veient canvis a la pàgina web (o potser de cop) per adaptar-la als nous temps. Ara és només informativa i fa bastant que no l’actualitzem. Veureu que en breu també posarem en marxa la web de venda online i intentaré (no prometo res) actualitzar-la sovint.

Per seguir en contacte

Si m’heu donat el vostre consentiment, al setembre rebreu notícies meves. Si no ho heu fet però voleu estar informats, podeu estar pendents de les xarxes o passar a acomiadar-vos i signar la protecció de dades (si no tinc el paper signat no us podré enviar res…) .

Ens retrobem al setembre per iniciar plegats una nova etapa de El racó de la rosa

Opinions dels usuaris

Carregant...