Festa de reobertura!

15/03/2024

Per fi! Ja quasi han desmuntat la bastida amb la que han estat rehabilitant la façana de l'edifici. Ens alegrem molt de la rehabilitació de la façana, ha quedat genial! La visibilitat de l’obertura de la botiga ha estat tapada tots aquests mesos, tot i que l’heu anat trobant encara que estigues mig amagada. La veritat és que he estat esperant aquesta data per poder fer una mica de festa de reobertura i em fa il·lusió poder-la planificar, finalment i posar una data.

Així doncs, és un gust poder convidar-vos el proper dissabte 6 d'abril a passar per El racó de la rosa a descobrir-lo, si encara no ho heu fet, i a gaudir del nou espai. Això serà just després de Setmana Santa i hi trobareu les coses de sempre i d'altres de noves que desitgem us agradin. Amb aquests anys els valors no han canviat, segueixo portant producte ecològic, de proximitat sempre que és possible i de qualitat, buscant sempre un preu raonable. Estic totalment convençuda del 100% del producte que tinc a la botiga.,

Podeu trobar producte d'alimentació fresc, envasat i a granel. Una col·lecció considerable d'herbes per fer infusions i tes a granel i també en bossetes.

Als nostres prestatges tenim vitamines, minerals i altres complements alimentaris per a moments i processos concrets en format de pastilles, tintures o xarops.

Per a la higiene diària i també per als rituals de bellesa trobareu productes naturals sense tòxics i aptes per a tot tipus de pells i cabells, alguns d'ells també a granel o sense plàstics!

Poc a poc hem anat ampliant la nostra oferta per llar amb, sabó per rentar la roba, mocadors i absorbent de paper reciclat o espelmes i encensos de diferents aromes,...

Benvinguts!

Estarem de celebració i per això, tots aquells que vingueu rebreu un senzill detall amb la compra que feu aquell dia i un descompte per a la següent compra (no acumulable).

Res més, us esperem el dissabte 6 d'abril de 9.45 a 13.45 a El racó de la rosa, Rocafort 12, entre Manso i Tamarit.

Opinions dels usuaris

Carregant...