Estiu 2019, estiu d'aniversari

20/07/2020

L’estiu 2019 és l’estiu del nostre 5è aniversari. L’1 de setembre farà 5 anys que El racó de la rosa va obrir les seves portes i, com no ens cansem de repetir-ho, ens ve de gust celebrar-ho amb vosaltres.

Com cada any hem adaptat els nostres horaris al moment en que ens trobem. Pels matins endarrerim mitja hora l’hora d’aixecar persiana, a les 10h, dimecres també, i els dissabtes no obrirem. Tret d’això, tot segueix igual.

A l’agost tancarem uns dies, concretament del dissabte 10 al diumenge 25.

ESTIU D’ANIVERSARI, ESTIU DE FOTOGRAFIES.

Des de El racó de la rosa i amb l’excusa de celebrar el nostre 5è aniversari us volem animar a fer fotografies de plantes aromàtiques i remeieres i compartir-les amb nosaltres a Instagram. El nostre usuari és @elracodelarosa i us proposem que etiqueteu les vostres fotos amb l’etiqueta #estiualracodelarosa, #plantesaromàtiques i #plantesremeieres. Us animem també a posar el nom comú i a jugar als investigadors per esbrinar el seu nom científic.

Entre les fotos compartides rifarem un lot de productes de El racó de la rosa i, si ens doneu permís , les incorporarem a la nostra galeria. La data del sorteig encara l’hem de concretar, serà el dia que bufarem les cinc espelmes amb tos els que ens vulgueu acompanyar. Tant aviat com tinguem la data, la publicarem per tots els mitjans a l’abast.

Opinions dels usuaris

Carregant...