Xocolata ecològica, Chocolates Solé

15/07/2015

Si us agrada la xocolata heu de tastar la darrera línia de productes que hem incorporat a El racó de la rosa, Chocolates Solé.

Chocolates Solé és una empresa ubicada a Barberà del Vallès que va començar l’any 1947 al barri del Clot de Barcelona i que des de 1999 aposta pel producte biològic tot incorporant una línia de xocolates eco amb certificació. Chocolates Solé és una d’aquelles marques de tota la vida que mai no ha deixat de posar-se al dia i és per això que ara té una línia ecològica de gran qualitat i sabors equilibrats, la que podreu trobar a El racó de la rosa.

Amb la intenció de donar resposta a aquells consumidors amb intoleràncies alimentàries, Chocolates Solé ofereix productes sense gluten. D’altra banda, pel que fet que treballen amb una única línia de producció, informen que totes les seves xocolates poden tenir traces de fruits secs o llet, una informació igualment important per aquells que pateixen al·lèrgies.

CHOCOLATES SOLÉ A EL RACÓ DE LA ROSA

  • Xocolata negre bio amb taronja, sense gluten, cacau 56% mínim
  • Xocolata negre bio amb gingebre, sense gluten, cacau 56% mínim
  • Xocolata negre bio amb canyella, sense gluten, cacau 56% mínim
  • Xocolata negre bio sense sucre endolçat amb àgave, sense gluten,  cacau 73% mínim
  • Xocolata negre bio, sense gluten, cacau 73% mínim
  • Xocolata negre bio, sense gluten, cacau 86% mínim

També ofereixen xocolata amb llet i blanca. Si coneixeu aquestes xocolates i trobeu a faltar la que us agrada o us ve de gust tastar alguna altra especialitat de les que tenen a la seva web no dubteu en demanar-nos-la. Des de El racó de la rosa estarem encantats de portar-vos-la.

Opinions dels usuaris

Carregant...