El nou racó ja està en marxa

22/01/2024

Ara sí! Ara ja puc dir que El racó de la rosa torna a obrir les seves portes al públic. Estrenem nova ubicació al carrer Rocafort número 12.

Aquests darrers dos mesos no he parat, tampoc ho vaig fer els anteriors, tot i que era menys físic i més mental. Fer la mudança, pintar, muntar estanteries, omplir-les, sempre amb moltes ganes i il·lusió. Queda feina per fer i tinc moltes idees i propostes que segur que un cop aconsegueixi materialitzar-les, us encantaran. De moment, seguim amb tot el que teníem a mistral, apostant pels productes ecològics, de proximitat, de qualitat i a un preu raonable.

Ha estat una carrera de fons que continua en marxa, però poc a poc el somni es va fent realitat.

L'horari que estic fent és de dilluns a dijous de 9:45 a 13:45 i de 17 a 19. Els divendres allargo al migdia i no hi soc per la tarda, de 9:45 a 15, així puc estar una tarda i els sopars de la resta de la setmana amb el Neret. Dissabte al matí hi torno de 9:45 a 13:45. Faig els repartiments de les vendes de la pàgina web els dimarts i els dijous al migdia, si us convé més en un altre moment, a cada venda ens posem en contacte per confirmar dia i horari d'entrega.

Em fa moltíssima il·lusió retrobar clients que havíem perdut el contacte i també veure persones noves que em troben per primera vegada. La xarxa va creixent i això em fa molt feliç.

Espero retrobar-vos ben aviat, que la relació sigui llarga i que juntes puguem fer créixer el nou El racó de la rosa com ja ho vàrem fer quan estava a mistral i molt més!

Opinions dels usuaris

Carregant...